+386 40 661 155

Gozdni rojstni dan

GOZDNI ROJSTNI DAN – PRESPI PRI MENI

Vsak otrok si želi poseben rojstni dan. Vendar se zabava vedno konča prehitro. Imate tudi Vi težave, ko je treba otroke odpeljati domov, ker bi se oni še malo zabavali? Ponujamo Vam rešitev za praznovanje rojstnega dne, in sicer praznovanje s prenočitvijo ter zabavo v naravi, ki ga otroci končajo naslednji dan.

Si želiš prijatelje izzvati s športnimi igrami, z njimi ustvarjati ali postati pravi pustolovec? Samo zate lahko pripravimo prav poseben rojstni dan, ki ga boste s prijatelji obdržali v nepozabnem spominu.


Program ŠPORTNIK

Kot pravi športniki se udeležimo rojstnodnevne olimpijade. Zabavamo se z različnimi tekalnimi, štafetnimi in moštvenimi igrami. Izdelujemo loke in streljamo v posebne tarče. Otroci začnejo s praznovanjem v popoldanskih urah, starši pa jih ponovno pridejo iskat naslednji dan dopoldne. Ko se spusti noč, pripravimo kurišče, poskrbimo za rojstnodnevno hrano in ob pripovedavanju zgodb, prepevanju pesmi ter pečenju hrane na ognju prijetno utrujeni prespimo v lesenih hiškah. Rojstni dan je primeren za otroke od 5. leta naprej.


Program UMETNIK

Ustvarjamo iz različnih materialov in se spoznamo z različnimi rokodelskimi dejavnostmi, spoznamo čutno pot, slikamo z naravnimi barvami in ustvarimo sliko iz naravnih materialov. Otroci začnejo s praznovanjem v popoldanskih urah, starši pa jih ponovno pridejo iskat naslednji dan dopoldne. Ko se spusti noč, pripravimo kurišče, poskrbimo za rojstnodnevno hrano in ob pripovedavanju zgodb, prepevanju pesmi ter pečenju hrane na ognju prijetno utrujeni prespimo v lesenih hiškah. Rojstni dan je primeren za otroke od 5. leta naprej.


Program PUSTOLOVEC

Rojstnodnevni pustolovci se zabavajo z iskanjem skritega zaklada, plezanjem ter z izdelovanjem improviziranih bivališč ter orodij. Otroci začnejo s praznovanjem v popoldanskih urah, starši pa jih ponovno pridejo iskat naslednji dan dopoldne. Ko se spusti noč, pripravimo kurišče, poskrbimo za rojstnodnevno hrano in ob pripovedavanju zgodb, prepevanju pesmi ter pečenju hrane na ognju prijetno utrujeni prespimo v lesenih hiškah. Rojstni dan je primeren za otroke od 5. leta naprej.V primeru, da si ne želiš, da bi prespal v gozdnih hiškah s tvojimi prijatelji, lahko zate pripravimo 3-urni rojstni dan.  Gozdni rojstni dan je namenjem vsem otrokom, ki so pustolovci po duši, umetniki prav tako pa tudi športniki. Prav za vsakega otroka se bo našla dejavnost, v kateri bo neizmerno užival. Na gozdnem rojstnem dnevu bomo iskali skriti zaklad, ustavrjali iz naravnih materialov, se igrali zabavne in športne igre, skakali na trampolinu, hodili po vrvi ter pekli hrano na ognju. Seveda pa je to poseben dan za slavljenca, ki mu ga bomo polepšali z njegovo najljubšo dejavnostjo ali aktivnostjo.

Osnovni paket rojstnega dne za do 15 otrok zajema hrano, pijačo, strokovno animacijo, material za ustvarjanje, športne in didaktične pripomočke. Torta ni všteta v ceno. Cena osnovnega paketa je 190 eurov.

Pri rojstnem dnevu - prespi pri meni, osnovni paket rojstnega dne za do 15 otrok zajema večerjo, pijačo, strokovno animacijo, material za ustvarjanje, športne in didaktične pripomočke. Torta ni všteta v ceno. Cena osnovnega paketa je 190 eurov in doplačilo 20 eurov za spanje v gozdnih hiškah na otroka z vključenim zajtrkom. Spanje organiziramo za najmanj 8 otrok. Ponoči otroke spremlja starš ali najmanj ena odrasla oseba.